Такий як ти

Хіба можна бути таким спокійним, як ти?
Завжди один,
Завжди не сам.
Байдуже.
Хіба можна бути таким, як ти?
Хіба можна бути як ти?
Хворим самотою,
Хворим гіркотою,
Хворим невиразністю памяті.
Можна.
Та чи потрібно?


Рецензии