Наркоманiя

Ілюзія щастя, нічні депресії,
Перепади настрою. Мозкові регресії.
Божевільні рішення моєї свідомості,
Я втомилася від спонтанності,
Я втомилася від раптовості.
Системні віруси, файли заражені,
Під очима синці, мов гриби насаджені.
Зараження пам’яті, останні шанси,
Мозок співає прощальні романси.
Колові оберти, нічні кошмари,
Слова звідусіль – лікуйся нездаро!
Початок кінця, всесвітня тиранія
Назва якої проста – наркоманія.


Рецензии