Релакс
В ту мить, коли ти будеш зовсім п’яний,
Тоді прийду до тебе зеленим чоловічком,
Зізнайся, що мені зелений личить.
Заплющуй очі і… рахуй до ста,
Коли свідомість буде геть пуста,
Тоді ти знову зазирни до пляшки,
Скури цигарку, посміхнись. Бо це не важко,
А я – малий зелений чоловічок, загляну вогником до тебе в сині вічі.
Свидетельство о публикации №111062407029