Чорно-бiле фото
Все, що залишилося на згадку,
Не дивись на очі ці сумні,
Бо у мене буде все в порядку.
Хуртовина горе замете,
І зима весь біль візьме з собою.
І колись, забуду я тебе,
Тільки зараз я живе тобою.
Свидетельство о публикации №111062407010