коли розцвiте латаття
десь далеко за обрієм
з ароматом чаю
зі смаком солодких ірисок
і дитячих, смачних барбарисок
і тебе передчую
після грому й дощу я
порахую всі зорі
(коли буду у поїзді
чи біля твого під"їзду)
поміж вами трьома вже немає проїзду(!)
і тебе обійму я
через грім і століття
а коли розцвіте латаття -
я тебе поцілую
Свидетельство о публикации №111062401002