She is my mummy Она - моя мумия

She me presented has a life,
 She will always trust me forever
 And never will expose for doors... together
 She will always my mommy love.

She me will present with a smile,
 She will always support a word
 And never will reproach me reproach.
 She me my mommy idolizes.

 She is my mother.
 She is my mommy.
 She is my mummy.
 I am grateful to it.
 She is my mother.
 She is my mommy.
 She is my mummy.
 I am grateful to it.

 She always will give me advice,
 She to me is malicious will not
 And even if sometime irritates shot,
 She will not tell words is not price

 She's more to me than everything,
 She to me is the closest on light
 Also there is no woman more kindly
 She who understands all and think

 She is my mother.
 She is my mommy.
 She is my mummy.
 I am grateful to it.
 She is my mother.
 She is my mommy.
 She is my mummy.
I am grateful to it.



Она меня представленный имеет жизнь,
 Она будет всегда доверять мне навсегда
 И никогда не будет выставлять для дверей ... вместе
 Она будет всегда моя любовь мамы.

 Она меня будет дарить улыбку,
 Она будет всегда поддерживать слово
 И никогда не будет упрекать меня упрек.
 Она меня моя мама боготворит.

 Она - моя мать.
 Она - моя мама.
 Она - моя мумия.
 Я благодарен этому.
 Она - моя мать.
 Она - моя мама.
 Она - моя мумия.
 Я благодарен этому.

 Она всегда будет давать мне совет,
 Она ко мне - злонамеренное желание нет
 И даже если когда-нибудь раздражает выстрел,
 Она не будет говорить, что слова не цена

 Она больше ко мне чем все,
 Она ко мне является самой близкой на свету
 Также нет никакой женщины, более доброжелательной
 Она, кто понимает все и думает

 Она - моя мать.
 Она - моя мама.
 Она - моя мумия.
 Я благодарен этому.
 Она - моя мать.
 Она - моя мама.
 Она - моя мумия.
 Я благодарен этому.


Рецензии