Вбивство
Іржаві німі погляди леза гостроти
Шкода не помічав тієї безсмертної краси
Згубивши зрозумів ти сум безодні самоти
Прощай, минуле ти не зміниш
Її свободою заміниш
У кулак Візьми бажання
Запам’ятай останнє прощання
Минуле щастя дешева фікція
Сьогоднішнє – то крах
Взагалі,то все мильна акція
Породивша безкінечний страх
Падіння простору, смерть часу
Дим цигарки гіркість кави
Спотворили традиційну месу
Вічного життя моєї уяви
Свидетельство о публикации №111062303840