Квiтка кохання

На пероні троянда лежала,
Її  хтось загубив  в суєті.
Пелюстками своїми благала,
Не лишайте мене в самоті.

Ми красою своєю чарівні,
Нас дарують коханим завжди.
Пелюстки на трояндах любимі,
Приносять щастя всім  вони.

Не губіть нас ніколи, благаю,
Бо не буде спокійно душі.
А закоханих всіх заклинаю:
Не лишайте троянди в біді.

Не дають нам троянди покою,
Вони збуджують наші серця.
І розмову ведем між собою,
Щоб троянди цвіли без кінця.


Рецензии