Iне Снарскай

"Якая, ўсёж, прывабная кабета!", -
Адзначу, уздыхну сабе цішком.
Вы - Муза, нават мара для паэта -
Паўстаецё Вянерай над радком.

Лясная панна палкія абдымкі
Мне разгарнула - трапіў у палон.
І метрыкі - хлусня, і фотаздымкі -
У вашы словы цалкам улюбён!


Рецензии