Приблуда
в його очах - надія і любов.
Він думає, бо того дуже хоче:
-Нарешті! Я Хазяїна знайшов!
Над псом знущались, били , гнали
кидали камені...
А як голодував!!!
Рудань, у мить, забув про все погане,
Бо ХТОСЬ йому ЩОСЬ ЛАГІДНЕ сказав.
Свидетельство о публикации №111062204945