Ласкаве слово говори
Не бійся голову не втрачу.
Вона потрібна до пори,
Доки тебе я не побачу
А як побачу - те буття
З цим тихим просто не зрівняти.
То кульмінація життя -
Тебе коханням напувати.
Ласкаве слово говори -
Воно для серця еліксир.
І мрії думкою твори,
Коханням наповняй Ефір.
Свидетельство о публикации №111062203679
Русалка Лая 01.07.2011 00:02 Заявить о нарушении