Зрозумiло без слiв

Свобода, як ріка між берегів,
Тече, нагадує про себе.
І зрозуміло все без слів,
Мені пливти треба до тебе.

Біжить вода за течією,
І грізно дивиться на нас.
Говоримо, буває з нею,
Як швидко плине нині час.

Свобода – це відповідальність,
Перед Законом і людьми.
Де є мораль і є ментальність,
В щасливе завтра вірим ми.

Тут головне, не як прожити,
А головне - для чого жить?
Слова ці треба зрозуміти,
Щоб помилок не допустить

Нехай свободи більше буде,
Нам тільки щоб не загубить.
І нашу совість хай розбуде,
Вона у нас не зовсім спить!


Рецензии