Вiйна
Прогіркло пахли полини.
І сонце шкірилось іржаве
На перетоптані лани.
Який то рік, в якому віці -
Вже неважливо: йшла біда,
І голод зазирав у вічі,
І смерть стояла молода.
Глуха земля втрачала розум,
Стелила скрізь огонь і дим.
І щедрий яловів чорнозем,
І хліб од болю не родив...
Свидетельство о публикации №111062200164
Одинцова Юлия 13.04.2012 17:56 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 17.04.2012 20:35 Заявить о нарушении