не до побачення

  Наодинці..
в тобі прозоре світло-
ніби нікому не потрібно,
і сенс у кожного
в ліжку з коханими,
але ці відстані ,вже не гаряча кава
не пикучі рани ,навіть засипані сіллю
Ти у світі тамагочі..
Де все кохання ,де всі очі?
чекаєш довго ,
шуршавими стають твої лодоні,
і від цієї пустої безодні
входиш по-англійські ,
не було і звуку
кохання навіть не протягнуло тобі руку -
на прощання ..
це було по -англіййські
і собі шепчеш близько :
не втрачу -
втратив.
Не до зустрчі
і не до побачення
нічого не скажу ,цього достатньо


Рецензии