Svyaznoy - slogan

Set' "SVYAZNOY" -
vezde s toboj!

.


Dobro pozhalovat' v "SVYAZNOY"!

Zdes' Vas zhdet
Vash telefon

.


Zhdem v "SVYAZNOM"!

.


"SVYAZNOY".
ne podvedem!

/

Vas "SVYAZNOY"
ne podvedet!


Рецензии