Пра гарэлку

Танней за ўсё бярэм гарэлку:
Яна - падмурак харчавання,
А што пакласці на талерку -
Амаль Гамлетава пытанне.

Нам час прыходзіць сілкавацца
З таго, што маем у гародзе,
Каб па-ранейшаму смяяца,
Пакуль не скажа хтосці: "Годзе!"


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.