Малiтва

Пасвяціць Табе
              ўсё маё жыццё,
Вось та мара,
             што за аблокамі,
Я лунаю тут,
             у нейкае забыццё,
Ачуняю дзесь
              над вытокамі.


Адчуваю я
          толькі подых Твой
І любоў,
          што найвышэй за ўсё,
Сэрцам да Цябе
              крычу: Бог ты мой,
Ты прабач мяне
              за маё жыццё.


І прабач той дзень,
                што быў без Цябе,
І ту ноч,
          што праглынула дух,
І прабач мой сум,
                мой адчай у бядзе
І штодзённасць
                немалітвы ўслых.


Не хапае слоў,
              сэрца ў любві
Прагне праслаўляць
                спевамі Цябе,
Ты мой любы Пан,
                Ойча дарагі,
Я Твая дачка,
              не адкінь мяне!

20.06.2011г


Рецензии
Хай жа сонечнай будзе дарога ў душы, што iмкнецца да Бога...

Дон Тихий   22.06.2011 01:22     Заявить о нарушении