Кохаю!!
Ти мила, ніжна та прекрасна!
Душею тепла, наче сонце,
Що гріє променем в віконце!
Ти гарна, наче квітка в полі!
Чудесна, як вечірні зорі!
Для мене ти - в пустелі річка!
Для мене в темряві - ти свічка!
Ти свіжість дощу! Ти лагідна хвиля!
Ти винагорода за муки й зусилля!
В жару - ти тіні прохолода!
В сльозах - ти щастя насолода!
В розчаруваннях - ти надія!
В житті моєму - моя мрія!!
Хоч інколи я через це страждаю -
Та все одно - кохаю я тебе, кохаю!!!
______________
[16 мая 2008]
Свидетельство о публикации №111062008950