надобран ч

щось напевне я втомився
наче камінець розбився
треба хутко роздягатись
одіяльцем накриватись
рано вранці підведуся
бо за ніч підзаряжуся
та і ти уже дрімаєш
лягай спатки
             бо всинаєш


Рецензии