Няхай!!!

Няхай я буду сядзець у турме,

Няхай я буду з сябрамі ў гурце,

Але ж я не буду маўчаць,

Я буду на ўвесь свет крычаць

 

Што наша ўлада--гэта наша паганства,

І мы павінны аб'яднацца ў брацтва,

Супраць гэтай улады,

Супраць гэтай урады!

 

Супраць ягонай дыктатуры,

Выбраць лепшыя кандыдатуры,

Каб змагацца з тыранам,

Каб ва ўладзе не было баранаў!

 

Людзі! Трэба змагацца!

А кандыдатуры будуць шукацца!

І не будзем маўчаць,

Будзем на ўвесь свет крычаць!


Рецензии