Пошуки

Шукаємо усі любові,
І співчуття, і розуміння.
І не знаходимо...В Христові
Любов, надія і спасіння.

В Христові матимеш утіху,
І щастя, і благословіння;
З Ісусом вирішиш успішно
Питання вічного спасіння.

**************************

Гріха немає. Наш Господь забрав
Усі гріхи там, на хресті Голгофи,
Забрав весь сум, усі мої жалі
І вирівняв усі криві дороги.

Хвала ж Тобі, Господь, хвала!
Тобі лиш слава , честь і поклоніння
За жертву, за любов, за благодать,
За радість, що в Христі, і за спасіння.
****************************************

Христос воскрес! Воістину воскрес!
Нехай повсюду Богу слава лине!
Нехай молитви линуть до небес
За грішний світ і нашу Україну

Із твого серця, кожного з братів.
Зміцняйтесь в Господі, у Його Слові, в вірі,
Щоб кожен з вас життя прожить зумів
Достойно- стільки, скільки Бог відміряв.
*****************************************

Поздоровлення молодим

Наші рідні діти, дорогії квіти,
Хотілося б сонце для вас прихилити,
Ласкою,любов"ю обох обгорнути.
Нехай день оцей вам буде незабутній,

Кожну мить і днину Бог благословляє,
Мудрість у сердечка ваші посилає;
Дух, душа і тіло щоб були єдині
З самого початку і аж до кінчини.

Муж - це одиниця, так в народі кажуть,
Жінка - нуль, та нуль цей багатенько важить.
Одиниця ззаду, нулик попереду-
Нуль одна десятих чоловік той буде.

Якщо нуль позаду стане одиниці,
Такий муж,звичайно, удесятириться.
Ще в народі кажуть, що розумна жунка
Зробить й з нерозумного мудрим чоловіка.

Й навпаки, немудра перетворить в дурня,
Хоч яким не був би чоловік той мудрим.
Мудра жінка дім свій лаштує-будує,
Нерозумна ж власними руками руйнує.

Дорога невісточко, ми тобі бажає
Мудрістю нехай тебе Бог благословляє.
Синочок любимий, пам"ятай, що ти,
Як ніжніший посуд, мусиш берегти
Свою "половинку", щоб завжди були
У всьому єдині, одностайні ви.


Рецензии