Поряд з Тобою

Це так прекрасно- поряд буть з Тобою.
Це так прекрасно- біля ніг Твоїх сидіть
І небо радувать невпинною хвалою
І в дусі припадать до ніг Твоїх.

Бо Ти не звалиш тягара на плечі
Такого, що не зможу і піднять.
Усе, що з Твоїх рук - воно доречне.
Так хочу, Боже, твою волю знать,

Виконувать усі Твої бажання,
Із щирим серцем з вірністю служить,
Іти слідОм без нарікань , вагання.
І чисто, свято і безгрішно жить!

Я дякую, що вже сміття багато
Гріховного повимітав з життя,
Що біль мій перетворюється в свято,
Коли гріхи якісь кидаю я.

Хоч який стан і почуття я маю,
Хоч який настрій, хоч які проблеми,
Та Ти зі мною поруч - твердо знаю,
Бо кров Христа пролилась не даремно.

Я викуплена від гріхів і смерті,
Обмита кров"ю Господа Ісуса.
Ісус відкрив мені у вічність двері.
І зараз, на землі, я жити вчуся

У Божім Царстві - у Єрусалимі
НовІм. Я жителька його
Вже зараз, хоч його й не бачу зримо,
Та вірю в правду вічного Твого

Святого Слова, бо воно для мене
Найвищим є стійким авторитетом,
А не якесь людське гріховне вчення,
Яке веде до вічних мук і смерті.

Тож дякую за все в житті моєму:
За дар спасіння, за любов Твою,
Що на землі живу я не даремно,
Що прийде час і в вічний рай ввійду,

Що там не буде більше сліз і горя,
Не буде тлінного земного тіла.
Тож хай в житті лиш буде Твоя воля,
А в серці й на устах - хвала невпинна,

Мій вічний Святий Бог Творець всесильний.
Я поклоняюсь й славлю лиш Тебе.
Отця Предвічного і Пресвятого Сина
Й Духа Святого! Я люблю Тебе!


Рецензии