Вс1м потр1бне покаяння

Летять у прірву з швидкістю комети
Всі люди, хто не зна Христа,
Хто потопА в життєвій круговерті,
Кого заполонила метушня.

Розбились об гріховні рифи сім"ї.
Серця розбиті болісно кричать,
Що не здійснилися бажання і надії,
А старість же прийде й прийдеться умирать.

Хоч як крути, а виходу не видно.
Нема покращень. Значить, вже кінець?!
Життя прожито безшабашно-гидко.
Й гріхів тих -море.Чи ж простить Творець?..

Бог є любов. Ти знаєш про це, друже?
Отець на муки Свого сина дав,
Бо цінний ти для Бога й не байдужий-
Христос розіп"ятий за тебе умирав.

Безгрішний Божий син взяв покарання
За всі твої гріхи і на хресті умер.
Усі твої добрі діла, старання-
Усе це до спасіння не веде.

Єдине лиш потрібне - покаяння
Від всього серця у гріхах своїх.
Й віддать Христу весь біль, розчарування,
Все своє серце , бо Він переміг

Диявола, всі темні його сили.
А нам, всім людям, вибір Бог дає:
Прийнять в лиці Христа Боже спасіння
Чи ж хай диявол все життя твоє

Дотрощить до кінця, сплюндрує?
Як він радіє із падінь твоїх,
Коли ти голосу Господнього не чуєш,
Коли ти знову й знову чиниш гріх.

Але весь час Христос стоїть і стука
До твого серця тихо і чека.
Він хоче стать твоїм надійним Другом.
Зроби ж свій вибір і прийми Христа.

Повір , мій друже, ти - не пожалкуєш!!!
Господь налагодить усе життя твоє.
Лиш із Христом себе вільним відчуєш:
Господь Ісус Христос - Він життя є.

Про це написано у Божім Слові,
У Біблії Святій - візьми і почитай.
Христос і Боже Слово - це основа.
Життя з Христом веде у вічний рай!


Рецензии