Якби не ти...

Якби не ти, не знав би я про очі
Що душу з серцем викрадають
З обіцянкою чарівної ночі
Бажання хтиві рохпаляють.

Якби не ти, я б не бажав летіти
Достати зірку в небесах
По краплям випити нектар амріти
Що в тебе грає не вустах.

Якби не ти, не ринув би в безмежжя -
Час у просторі повертати.
І квантом не пронизував би межі
Щоб тебе ніжно обіймати.

Дивись - на землю впало полум’я -
Чекай - то вже до тебе іду я.

-----------------------------
Амріта (індуізм) - напій безсмерття, напій Богів.


Рецензии