Радуйся
Радуйся звездам на черном сукне!
Радуйся ночи, и дню уходящему!
Радуйся даже,ненастной зиме...
Если на сердце печаль беспросветная,
Если тоска душу ранит и жжет,
Все равно радуйся белому свету!
Радуйся! Все скоро пройдет.
Свидетельство о публикации №111061706408