МИЛА..

Мила, мила, мила, мила, мила, мила, мила мене
Мила, мила, мила, мила, мила, мила, мила така
Шила, шила, шила, шила, шила нитками, та не
Шила, шила, шила не заховаєш в зірках.

Осінь, осінь, осінь, осінь, осінь, осінь, осінь прийде
Ось їм, ось їм, ось їм, ось їм, ось їм, ось їм усім
Тим,  хто не діждався і тим, хто не жде,
Дай сім урожаїв, Боже, на один посів

А я поставлю свічу
і по свому ріллю
Всі гріхи відмолю
і на небеса полечу

Бо там, де ми удвох,
там рай, тут –нулі
Я – близько так до зірок,
а Ти близько так до землі

Крила, крила, крила, крила, крила, крила, крила мої
Крила, крила, крила – не накрила, бо зв’язать важко їх
Гріла, гріла, гріла, гріла, гріла, та даремно, бо їм
Треба, крім тепла, ще й  розмаху на всіх

Осінь, осінь, осінь, осінь, осінь до снігу веде
Ось їм, ось їм, ось їм, ось їм те, хто на чому посів
Тим, хто не ішов, і тим, хто не йде
Дай сім урожаїв, Боже, на один посів

А я поставлю свічу
і по свому ріллю
Всі гріхи відмолю
і на небеса полечу

Бо там, де ми удвох,
там рай, тут –нулі
Ти далеко так від зірок,
а я далеко так від землі

Я поставлю хрести
і на свому ріллю
Всі гріхи відмолю,
щоб Бог, щоб я, і щоб Ти

Бо там де ми удвох –
там рай, тут нулі
Я – близько так до зірок,
а ти – близько так до землі...

                Умань,1999 г


Рецензии