Планета шляхетних кавбо в

Ти витриманий та мiцний,
Як вино подвалiв Грузiї.
Я обожнюю смак рiзкостi
Твоїх Dior Homme.
Взагалi без гальм.
Я потужно п'янiю
Вiд кожної долi слiв.
Може твiй дiм -
Планета шляхетних кавбоїв?
А батько мiстер Iствуд?
Не знаю,
Але ти пропитан волею
До найтеплiшої зброї -
Серця.


Рецензии