Побажання випускникам шк1л

Широкий світ із безліччю доріг...
Де правильна і на яку ступити?
Переступивши батьківський поріг,
Де місце вибрати у цьому світі?

Направить хто на правильну дорогу?
Як буде важко, хто підтримає тебе?
Кому відкриєш всю печаль, тривогу?
Хто у житті тебе не підведе?

Бажаю всім відкрите мати серце,
В якому мир, і спокій, і любов,
В якому для добра лиш буде місце,
Не буде  у якому жити зло.


Ви різні , діти, й різні в вас дороги,
Надії різні, різні сподівання...
Що буде з кожним , всім вам не відомо.
Нехай вам світить Зірка Вічна рання.

Нехай благословить вас Бог всесильний
І поведе могутньою рукою,
Серця наповнить добротою, миром,
Любов"ю вічною, незгасною, святою.


Рецензии