ЧОМУ?
(під гітару)
Чому, чому –
Сказать не смію,
Тобі сказати, не комусь?
Чому, чому –
Не розумію,
Так небезпечно б’ється пульс?
Не так як треба,
Як умію,
По сліду за Тобою мчусь,
І в ніч дивлюсь,
І скаженію,
Хоча не п’ю, хоча не злюсь
Я не в зоні,
Ти не в зоні
У безпечну, у космічну ніч таку…
Ми не в зоні
Телефонній –
І тіла наші не на зв’язку
Чому?..Чому?..
Жовтень 2006 р. – квітень 2007 рр., (Челябінськ)
Свидетельство о публикации №111061606430