Радую...

******
(під гітару)

Радую, радую, радую,
Жаль, не всіх
Радую тим, що не падаю
Під сміх

В поодинокості журяться,
Не заколисані сном,
Сніг…
вулиця….
І темна Ніч за вікном…

Згадую, згадую, згадую,
Жаль не всіх
Згадую тих, кого радую –
 Зву їх

До один одного туляться,
Не заколисані сном
 Сніг…
вулиця…
І темна Ніч за вікном…

Згадую, а чи вигадую
 Дні злі
 Як алою помадою
 На склі

Ти написати забулася
Все, крім прощання – і знов
Сніг…
Вулиця…
Й темне ніщо за вікном
                (2005 р.- Хабаровськ, /ред., 18.03-2007 р., Челябінськ)


Рецензии