Я знову тут...
(під гітару)
Ще сонячно, тепло і рано,
Та час вже збиратись додому –
Відточене слово, як бритву,
Ховаю у душ глибину…
Життя не пробачить нікому,
Хто думав про нього погано,
І я доспіваю молитву
І зніму сорочку брудну
Я знову тут…
Ми в цьому житті тільки гості
Веселі й сумні пасажири,
Як тільки закінчаться візи –
Потягне Творець за рукав…
Пробачте, що в прояві злості
Гуляв і грішив, і транжирив,
Що з посмішкою Мони Лізи
І жив, і творив, і кохав
Я знову тут….
І хай ці Звуки, веселі Звуки
відтворить Слово, заключне Слово!
Хай це Слово, заключне Слово
повторять Ноти, мажорні Ноти!
Хай ці Ноти, мажорні Ноти
зростуть у Пісню, в найкращу Пісню!
Щоб цю Пісню, найкращу Пісню почули люди!..
Я знову тут….
Київ, грудень 1999, р.
Свидетельство о публикации №111061606372