Небесна птиця
(під гітару)
Не питай, не питай –
Літай!
Не хвались між людьми
Крильми!
Бо, не дай Бог не злетиш,
На сміх!
Бо, все одно, не вгодиш
На всіх!
СерцЯ мечем сподівань
Не рань!
Ти не страшись темноти –
Лети!
Бо всі гріхи й каяття -
Життя!
І кожен з нас для буття
Дитя!
Умань, до 1999 р.
Свидетельство о публикации №111061606362