Кохання й час...
Кохання й Час в житті - найкращі ліки
не час коханню вірити прикметам
найвищі Гори і найглибші Ріки
колись таки прийдуть до Магомета
і за усе колись віддячать люди,
загояться всі несмертельні рани
і зрозуміють всі страждання Будди
у стані найсолодшої Нірвани
смиренням щирим зміниться спокуса,
бо навіть Сніг, як випаде, то тане
і щоб не говорили про Ісуса,
а він ніколи іншим вже не стане
і всі найкращі оживуть Ідеї:
лиш тому, що живе, дано вмирати
і всі, всі, всі на світі іудеї
зберуться там, де їх дано зібрати…
ми не відверті й зовсім не відкриті,
цінуємо більш Рамки, ніж Портрети!
поети за вірші не будуть вбиті –
якщо вони не більше, ніж поети!..
2001 р. Москва
Свидетельство о публикации №111061606338