Добра!!!
чи знову Дощ, як із відра,
чи з Вітром Сніг, як навіжені…
за всі шляхи мої скажені
не треба злата й серебра!
не плачте, грішні і блаженні,
коли прийде моя пора,
бо я горів, палав, не жеврів
по різні сторони Дніпра!
хай мало змісту від пера -
піде зі мною все, що в мЕні,
а я залишу на дві жмені
Добра!!!
Умань, до 1999 р.
Свидетельство о публикации №111061606291