What there... Что там...

What there hockey.
 What there football.
 Here the wind in other party blows.
 Drugs, sex, alcohol, rock-and-roll.
 Here that today us grow.

 What there feelings.
 What there love.
 What there rights.
 What there laws.
 Here blowing a wind.
 Blood spills.
 Hearts here fight.
 Also groans are carried.
 What there school.
 What University.
 Believe now to us well not before study.
 What there policy.
 To hell Uniform Russia.
 Today all parties have got out of fashion.

 What there bobsled.
 What there handball.
 Here the wind in other party blows.
 Drugs, sex, alcohol, rock-and-roll.
 Here that today us low.

 What the diagnosis.
 What the forecast.
 What there variants.
 What there problems.
 The nose Is broken.
Kohl something not so.
 Veins are opened.
Here a teeth are crumbled.
 What there study.
 What there a factory.
 Believe now to us well not before work.
 Group of goofs - off.
platoon Idlers.
 Shelves of dependents and idlers mouths.

 What to hell boxing there.
 What basketball.
 Here the wind in other party blows.
 Drugs, sex, alcohol, rock-and-roll.
 Here that today us flow.

 What there a chess and volleyball.
 To Me even ridiculously to speak
 Drugs, sex, alcohol, rock-and-roll.
 Here all that is necessary




Что там хоккей.
 Что там футбол.
 Здесь ветер в других партийных ударах.
 Наркотики, секс, алкоголь, рок-н-ролл.
 Здесь это сегодня нас растет.

 Что там чувства.
 Что там любят.
 Что там права.
 Что там законы.
 Здесь выдувание ветра.
 Пролития крови.
 Сердца здесь борются.
 Также стоны несут.
 Что там школа.
 Какой Университет.
 Верить теперь к нам хорошо не перед исследованием.
 Что там политика.
 К черту Униформа Россия.
 Сегодня все стороны имеют не в моде.

 Что там бобслей.
 Что там гандбол.
 Здесь ветер в других партийных ударах.
 Наркотики, секс, алкоголь, рок-н-ролл.
 Здесь это сегодня нас низко.

 Что диагноз.
 Что прогноз.
 Что там варианты.
 Что там проблемы.
 Нос сломан.
Коль кое-что не так.
 Вены открыты.
 Здесь зубы крошат.
 Что там изучают.
 Что там фабрика.
 Верить теперь к нам хорошо не перед работой.
 Группа попадает впросак - прочь.
 Бездельники взвода.
 Полки иждивенцев и ртов бездельников.

 Какой к черту бокс там.
 Какой баскетбол.
 Здесь ветер в других партийных ударах.
 Наркотики, секс, алкоголь, рок-н-ролл.
 Здесь это сегодня нас поток.

 Что там шахматы и волейбол.
 Ко Мне даже смехотворно, чтобы говорить
 Наркотики, секс, алкоголь, рок-н-ролл.
 Здесь все, что является необходимым


Рецензии