***

Правда як повітря, воля тут згасає,
Хто такий і звідки тільки небо знає.
Та циганка сива стільки нагадала.
Що не маю сили, не дойду до краю.

Так би вийти в поле, небу закричати,
Що мені сьогодні і чого чекати.
Та не чує небо голосу печалі,
Як не чую я, годі вже писати!


Рецензии