Нова епоха

Кінець світу? Ні неправда,
То старого зміна на нове,
І боятися не буду я нового,
Бо мені потрібні зміни понад все,

Хочу зняти я з очей пов'язку,
Щоб продовжити життя без бою,
І побачити таке бажане серцю,
Відображення своє перед собою,

Приспів:

Нова епоха змінить все,
Дорослі й діти поміняються місцями,
Любов і розум будуть, як одне
І світ увесь прийде до тями,

Відчує кожен іншу душу,
У просторі вернеться знову час,
Яскравіше засяють зорі в небі
І сонце створить новий світ для нас.


Вся релігія визнанна світом,
То релігія нерівних сил,
Всі знання, що мають в собі правду,
Десь лежать тепер серед могил,

Та лишилися знання про неї,
Про любов, яка не знає в світі меж,
Хто тримає її в серці без кайданів,
Той від кривди вільний нею теж.



Приспів:

Нова епоха змінить все,
Дорослі й діти поміняються місцями,
Любов і розум будуть, як одне
І світ увесь прийде до тями,

Відчує кожен іншу душу,
У просторі вернеться знову час,
Яскравіше засяють зорі в небі
І сонце створить новий світ для нас.


Рецензии