Час великий учитель

Усе рідше я дивлюся в небеса,
І дороги мої стали ще коротші,
Час біжить немов з очей сльоза,
І священники стоять вже при дорозі,

Я пливу в потоці хвиль автомашин,
І впускаю в свої очі білий світ,
В ньому часточки відтворених картин,
Де ікони нас рятують всіх від бід...

І я бачу в ньому чиєсь життя.

Приспів:

Отже час проходить наскрізь,
Він володар над життям,
І на згадку залишає,
Дещо в пам'яті лиш нам,

Отже час не відновити,
Та можливе лиш одне -
Відновити ту подію,
Що у серці не мине.


Все минає, що кохання, що слова,
Що ласкають чиїсь вуха лиш на мить,
І проходить навіть щастя, що в очах,
Непомітними сльозами в них тремтить,

Все минає, проти волі геть іде,
Та приходить щось інакше, що для нас,
І лишається єдиним понад все,
Бо лікує і навчає лише час,

І він не вертає нічого назад.

Приспів:


Рецензии