Темна нiч

 Коли заходить сонце за куліси,
 На сцені, грає місяць роль,
 Я відкриваю всі завіси,
 Читаю темряви пароль,

 Наскрізь проймає мене тиша,
 Палає жадібно вогонь,
 І небо зорі не колише,
 Чекає дотику долонь,

 Приспів:

 Спокійно пульс у венах б'ється,
 Співає тихо пісню серце,
 І в такт з космічними життями,
 Танцює ніч з ясними снами... (темна ніч),

 І ледве видно силует,
 Далеких від землі планет,
 Крізь простір атмосфер і час,
 Приходить темна ніч до нас... (темна ніч).


 Без сна, до рання, тихий спів,
 Лунає в межах темноти,
 І таємниці білих днів,
 Поєднують усі світи,

 Ті світи мене дивують,
 Я не знаю в чому річ,
 Хто б ще міг про те подумать,
 Мене вабить темна ніч.

 Приспів:

 Спокійно пульс у жилах б'ється,
 Співає тихо пісню серце,
 І в такт з космічними життями,
 Танцює ніч з ясними снами... (темна ніч),

 І ледве видно силует,
 Далеких від землі планет,
 Крізь простір атмосфер і час,
 Приходить темна ніч до нас... (темна ніч).


Рецензии