Косовиця
Аж ген до лісу росянисті луки.
Дзвеніли, шелестіли, терпли звуки.
Лягав покіс - і важчала рука.
До ремесла косарського звикав.
У діда вчився давньої науки.
Неспішний змах. Мантачок перегуки.
Політ бджоли. Басистий гул жука.
У полудень у затінку верби
Дрімала втома дружної юрби
І мліла хмарка в золотім зеніті.
Ломило від незвички поперек.
І вирватись хотілось уперед,
І залишитись у веснянім літі.
Свидетельство о публикации №111061407522
...і мліє хмарка в золотім зеніті...
І такий легкий сонетний наспів...
Щасти Вам!
Надя Чорноморець 15.06.2011 10:46 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 15.06.2011 11:40 Заявить о нарушении