Мр збуваються!

Я вірю, що мрії збуваються!
Мій голос за здійснення мрій!
Нехай, мов у сні обертаються
Шаленим збігом подій.

Я вірю в невидиму силу!
У роль колективних думок!
Я вірю, шо все є можливим.
До мрії малесенький крок!


Рецензии