Бажання
Не надихає їжа, сон не йде.
У голові лише одне питання.
Чи край цим мукам до межі дійде?
Відверто кажучи, ця мить цікава.
Одна нога вже там, а друга тут.
Така собі у долі є розвага.
Людина загнана у глухий кут.
Свидетельство о публикации №111061407297