Любов Божа

Ти обгортаєш вічною любов"ю
Мене з усіх сторін,Господь і Бог.
І від гріха звільнив, очистив Кров"ю,
Звільнив від царства тьми, гірких тривог.

Хоч і бува за доброту й увагу
Отримую я від людей невдячність,
Та порівняти з чим оту зневагу,
Яку поніс Господь і Бог за святість?

Не можна ні зрівнять, ні описати
Страждальні муки Вічної Любові,
Що обгорнуть готова, обійняти
Любов"ю грішний люд й очистить Кров"ю.

Тож моє серце - храм Святого Бога,
Хай буде чисте, з радістю відкрите
Лиш для добра і Божої любові,
Щоб кожного в житті могла вмістити.

Бажаю цього, але не виходить
У мене так.Допоможи ж, мій Боже,
Від Слова Божого ніколи не відходить-
Ти всемогутній і зробить все можеш.


Рецензии