Р1зне

В житті моїм все допускаєш Ти,
Святий і вічний Бог. Мене прости,
Що часто забуваю я про це
Й засмучується серце і лице.

Все, що від Тебе, все, що допускаєш
В житті моїм, я з цього користь маю.
За все Тебе я славлю,Бог всесильний,
Творець могутній, мудрий і єдиний!
************************************

Вітаю із Різдвом Христовим!
Бажаю вам в Христі зростать,
Щоб кожний день був світлим, новим,
Щоб з вами була благодать.

************************************

Що бажати? Що казати?
Я бажаю, друзі, вам
У серцях своїх пронести
Все життя Спаса Христа.

***********************************
Ні,Бог - не видумана мрія.
Господь Живий - жива реальність.
Він -найреальніша надія,
Жива любов і Вічна Святість.

ДумкИ, стремління, вподобання
Мої всі знає Серцевидець-
Бог знає серця всі бажання,
Бо тільки Він один Провидець.

**********************************
Онукові

Господь у всьому , скрізь, завждИ
Хай в тебе буде у житті,
Веде, благословляє,
Вчить і охороняє.
На славу Божу ти рости,
А нам лиш радість всім неси.


Рецензии