Ти непом рно сильна

Ти непомірно сильна –
Похилих чавиш, як жуків.
Сказати чесно, я б хотів
Тебе забрати як дружину.
Але не смію через вплив
Часу – нібито хворію
Невмінням бути всім одразу.
Втікаю від бажання і дрібних бажань
До Тебе.


Рецензии