***
вниз, зустрічаючи запах землі
відчуваю носом і ротом я пахощі
сирістю дихає все навкруги
круги на воді від тієї ж води
що падає, падає, падає вниз
зустрічаючи руки, які я підняв
я знав, шо прониже так само, як спис
холодна вода чи холодна війна
ведеться десь поряд із літом
помітно напевно тільки мені
здається, що люди залиті
чи горем, чи радістю, може нічим
пустим все кричить, просто пустим
не важким вже здається мій мокрий піджак
все не так, все неправильно, може дурним
мене бачать усі навкруги?
круги під очима і кров на чолі
на чолі з рваним вітром зривається злива
неважливо це все, неможливо
знайти те, що втратив раніш ніж тоді
коли впала крапля та перша і друга
як друга, якого ти втратив в біді
не знайти всього того, нажаль не знайти
Свидетельство о публикации №111061400271