П дсолена вода

Трошки пісолена вода
Зіниці відбивають світло
Ось там вона, і тут вона
Стікає стрімко й непомітно

Блищить і дригається все
Від руху кожної з повік
Струмок чи водопад несе
І просто падає на лікоть

А сенс? Навіщо? Що це змінить?
Не знаю, просто стрімко вниз
Вода біжить, і не припинить
Нести з собою смутку хмис

Трошки підсолена вода
Я відчуваю біля рота
Частинку серця, не біда
"Хей, не сприймай глибоко"

Сказати легко, а зробить?
Коли вже вириті канали
А ви хоч спробуйте на мить
Зняти ч\б, не панораму

Чи може просто, без питань
Зідрати маски, як той вершник
Ну, де герої без вагань?
Ну, шо ви там? Хто буде першим?

І тиша в відповідь звучить
Лиш тіки ледве-ледве чути
Підсолена вода біжить
Вода з очей, що повні смутку


Рецензии