Ми
Дай торкнутися дощу
Світло залиши в вітальні
Не вдягай свого плащу
Я візьму тебе з собою
Ти візьмеш мене і все
Вистачить нам з головою
Шматок неба і гліссе
Стежки, зорі пізнавати
Фіолетові шляхи
У безодню ми пірнати
Будемо, як ті птахи
Просто волю відчувати
Носом, вухами, чолом
І повітря видихати
З щастям, ніби перед сном
Просто йти чи просто бігти
Будемо як діти ми
Можна казку запросити
Або в дзеркало піти
Іншим це незрозуміло
Бо навколо буде все
Так, як є у НАШИХ мріях
Небо, сонце, ми, гліссе
Свидетельство о публикации №111061400251