Щир сть

;Бачу, чую, відчуваю
Розумію, не питаю
Не бажаю думать гірше
Більше треба було, більше
Бути щирим, буть собою
Не вдавать з себе героя
Хоч хороше, хоч бридке
Щире - воно завжди те
Що цінують у людині
Це не те, шо на картині
Маски, ролі, кольори
Нашо все це, поясни?
Бути ліпше, ніж ти є?
Не обманюй знов себе
Якщо сіре - це твоє
Ти не лізь псувати все
Біле, чорне, кольорове,
Золоте чи мармурове
Ти - сіреньке, зрозумій
Не шукай ти своїх мрій
У тому, де все блакитне
Там ти будеш непомітним
Бо ти сіре - пошукай
Свій щасливий сірий край
Більш нема стереотипів
Уяви сіреньки квіти
Хто сказав, шо це не гарно?
Язики це мелють марно
Сірий колір гірше всіх?
Ще один стереотип
Ти то знаєш, шо це щиро
Буть собою, бути сірим
Ти то знаєш, де цей світ
Сірий, твій, де щастя цвіт


Рецензии