Шматочок щастя

Небо небо небо, сонце сонце сонце
Ще три ночі буду спати на віконці
Лежачи співати,лежачи стрибати
Буду я сміятись і не помирати

Весно весно весно, світло світло світло
Ти проникло в серце і вже непомітно
Як літає вітер, як жбурляють квіти
Все вже в середині, все вже непомітно

Чай на підвіконні стигне 3 хвилини
Я чекаю дива, і воно повинно
Трошки показати мій шматочок щастя
Двері десь відкрити і сказати "здрастє"

Чи знайти шось тайне і комусь відкрити
За для цього варто щастю в світі жити
То воно з`явилось, то воно сховалось
А у когось посмішка на роки зосталась

Сонце сонце сонце, небо небо небо
Мій шматочок щастя
Дякую за тебе


Рецензии